Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ"

   Ο αγώνας Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ Γ' που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 14:00 αναβάλλεται.
   Καλούνται οι αθλητές του ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ Β' να βρίσκονται το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 10:30, στο κλειστό γήπεδο της Θήβας. Για τη μετακίνηση τους στο Σχηματάρι, καλούνται οι γονείς των αθλητών να διαθέσουν τα οχήματά τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ “ΜΙΝΙ” 2012-2013



   Ο Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα “ΜΙΝΙ” αγοριών και κοριτσιών που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. Στους αγώνες δικαιούνται συμμετοχής αθλητές γεννηθέντες το έτος ΄99 και νεώτεροι. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με 4 ομάδες (3 αγοριών και 1 κοριτσιών). Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 30 Μαρτίου. Παρακάτω αναφέρονται τα ονόματα των αθλητών-τριών που θα στελεχώσουν τις ομάδες του “ΑΡΗ” ΘΗΒΑΣ:
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

“Μαγικό Αποκριάτικο Πάρτι”


Με τη συμμετοχή περίπου 140 αθλητών του συλλόγου και των γονιών τους, μελλών του Δ.Σ. και των προπονητών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του “Άρη” Θήβας, τη Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14:00 στο Κέντρο “Τζάκι”. Το πρόγραμμα περιλάμβανε χαιρετισμό του προέδρου κ. Δημήτρη Παπαδάκη και του αρχιπροπονητή κ. Σωτήρη Γερμανού. Κατόπιν οι παρόντες απόλαυσαν ένα ωραίο και χορταστικό μενού. Τη διασκέδαση των παρευρισκομένων ανέλαβε με ξεχωριστή επιδεξιότητα ο γνωστός Μάγος ALEX. Ακολούθησε διαγωνισμός καλύτερης αποκριάτικης αμφίεσης, όπου νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης του παιδικού τμήματος Τόμπρος Λέων, στον οποίο απονεμήθηκε το θεσμοθετημένο βραβείο που ήταν μια επαγγελματική μπάλα μπάσκετ αξίας 160 ευρώ.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη αποκριά.

 
Διαβάστε περισσότερα...