Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Φιλικοί Αγώνες των Ακαδημιών του “Άρη” Θήβας»



Ο “Άρης” Θήβας ξεκίνησε μια σειρά φιλικών αγώνων στα πλαίσια του ετήσιου προπονητικού πλάνου για τα τμήματα υποδομής.

Συγκεκριμένα τη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, ο “Άρης” υποδέχτηκε στο κλειστό γήπεδο της Θήβας “Ε. Χατζόπουλος”, τον “Απόλλωνα” Λιβαδειάς στο πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα των “Παμπαίδων” (γεν. ‘99-‘00) και “Μίνι” αγοριών (‘01-‘02).

Τη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου διεξήχθη η δεύτερη φιλική αναμέτρηση για τον

“Άρη” Θήβας υποδέχοντας αυτή τη φορά τις Ακαδημίες του “Αγίου Θωμά”, όπου προπονήτρια είναι η πρώην αθλήτρια της ομάδας γυναικών του “Άρη”, Μάντω Αναστασίου. Στους αγώνες συμμετείχαν τα τμήματα αγοριών: “Παίδες” - “Παμπαίδες” (γεν. ‘98, ’99 & ‘00), “Μίνι”  (γεν. ’01, ‘02), και “ΠροΜίνι”  (γεν. ’03, ‘04).

Άκρως εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των τμημάτων του “Άρη” για τους προπονητές και τους φιλάθλους της ομάδας. Φυσικά δεν έλειψαν οι ζητωκραυγές των νεαρών αθλητών όποτε η μπάλα έμπαινε στο πλεκτό και το χειροκρότημα των γονέων για τη προσπάθεια των παιδιών τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

MASKE PARTY 2014



Αγαπητοί γονείς και παιδιά, ο Σύλλογός μας εκτός από την πολύχρονη και υπεύθυνη προσπάθειά του να προσφέρει στην αθλητική παιδεία της Θηβαϊκής νεολαίας και ιδιαίτερα την μπασκετική εξοικείωση και καταξίωση των παιδιών μας, αντιμετωπίζει με ξεχωριστή σπουδή και την ψυχική και κοινωνική τους προετοιμασία για την μετέπειτα ένταξή τους στις δυσκολίες της ζωής.



            Στα πλαίσια της παραπάνω προσπάθειας μας, διοργανώνουμε όπως και πέρυσι, Αποκριάτικη Γιορτή με ΜASKE PARTY, το απόγευμα της Κυριακής 23/2/14 και ώρα 16:00 στο PISINA CAFE (1ο χλμ. Θηβών-Μουρικίου).

            Συνεκτιμώντας τις μνημονιακές δυσκολίες της εποχής μας, ορίσθηκε τιμή εισόδου 7€, για κάθε συμμετέχοντα, μικρό ή μεγάλο.

            Στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται σερβίρισμα κάθε είδους καφέ και αναψυκτικών, ενώ θα μοιρασθεί ΔΩΡΕΑΝ άφθονο αποκριάτικο υλικό (σερπαντίνες, καπέλα, καραμούζες, χαρτοπόλεμος).



Στην εκδήλωση θα υπάρχει ανάλογη μουσική κάλυψη, καθώς επίσης και εκπληκτική ταχυδακτυλουργική παράσταση, διάρκειας 90 λεπτών, από τον επαγγελματία Μάγο “ALEX και την CLOWN βοηθό του, με τον μίνι ζωολογικό του κήπο και την διαρκή και άμεση συμμετοχή των παιδιών με διασκεδαστικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, βάψιμο προσώπων και άλλες φανταστικές εκπλήξεις.

Όσοι από τους αθλητές μας θέλουν, θα συμμετέχουν μεταμφιεσμένοι αποκριάτικα. Η καλύτερη αποκριάτικη αμφίεση της γιορτής, θα κερδίσει μία επίσημη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ (Φανέλα - Σορτσάκι Champion).

Στη εκδήλωση θα γίνει επίσης και η κλήρωση των λαχνών, για τον τυχερό που θα κερδίσει το μηχανάκι 80cc Lindex Jet 50, αξίας 900€.



Με ειλικρινά μοναδικό σκοπό της εκδήλωσης, τη διασκέδαση και το χαμόγελο των παιδιών μας, προσδοκούμε στη συμμετοχή όλων σας (παιδιά και γονείς) και παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, στους υπεύθυνους των ακαδημιών του Συλλόγου.



TO Δ.Σ., ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ

Χ Ρ Ο Ν Ι Α    Π Ο Λ Λ Α
Διαβάστε περισσότερα...