Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"Σημαντική Νίκη με Εξαιρετική Εμφάνιση"

       Το Σάββατο 22/3/2014 στο κλειστό γήπεδο “Ερ. Χατζόπουλος” της Θήβας, η ομάδα μπάσκετ ανδρών του “Άρη” ολοκλήρωσε την αγωνιστική της δραστηριότητα της περιόδου 2013-2014, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Ιτέας.
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

“Και φέτος, Μαγικό…. το Αποκριάτικο Πάρτι”


Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών  και αθλητριών του συλλόγου, μικρών και μεγάλων, γονιών, συγγενών και φίλων, μελών του Δ.Σ. και των προπονητών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του “Άρη” Θήβας, τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 16:30 στο “PISINA CAFE”. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά παιδικά χαμόγελα, κέφι, χορό και φυσικά πολλές αστείες και πρωτότυπες αποκριάτικες στολές.
            Τη διασκέδαση των παρευρισκομένων ανέλαβε και φέτος με ξεχωριστή επιδεξιότητα ο γνωστός Μάγος ALEX και η κλόουν βοηθός του, με πολλά μαγικά κόλπα και διασκεδαστικά παιχνίδια για τους νεαρούς αλλά και τους μεγάλους καρναβαλιστές.
Ακολούθησε διαγωνισμός καλύτερης αποκριάτικης αμφίεσης, όπου νικητής αναδείχτηκε από τους 5 επικρατέστερους, ο παίκτης του τμήματος “Μίνι” Γδοντάκης Νίκος, στον οποίο απονεμήθηκε η επίσημη στολή της Εθνικής Ελλάδος.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των λαχνών, για το μηχανάκι 80cc Lindex Jet 50, αξίας 900€, όπου ο τυχερός λαχνός αναδείχτηκε ο αριθμός 2555.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη αποκριά.
Διαβάστε περισσότερα...