Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

"Νίκες για Εφήβους & Παμπαίδες"

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ομάδα των εφήβων μας συμμετείχε στο τουρνουά "Κύνεια 2014" στις Λιβανάτες, που οργάνωσε η τοπική ομάδα και κατέκτησε τη πρώτη θέση νικώντας τον "Κύνο" με σκορ 58-57.





Οι Παμπαίδες μας, το ίδιο διήμερο, υποδέχτηκαν στο κλειστό της Θήβας την αντίστοιχη ομάδα του "Λοκρού" Αταλάντης και πήρε τη νίκη με σκορ 59-46.






Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

"Τουρνούα Γονέων 3on3, 1η Συνάντηση"

          Τη Δευτέρα 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των γονέων για το τουρνουά "3on3" που διοργανώνει ο Σύλλογος μας.
            Οι μπαμπάδες έκαναν ένα καλό ζέσταμα, διατάσεις και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε ομάδες των τριών και έπαιξαν για περίπου 2 ώρες. 
            Το θέαμα συναρπαστικό,  οι επιθετικές και αμυντικές τακτικές βγαλμένες από κατηγορία Α1 και οι κινήσεις τόσο γρήγορες που δε τις προλάβαινε ούτε ο φωτογραφικός φακός.
            Επόμενη συνάντηση τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 19:45 στο κλειστό γήπεδο της Θήβας.










Διαβάστε περισσότερα...

“Φιλικός Αγώνας στην Αταλάντη ”



Το Σάββατο 24 Μαΐου, ο  Α.Σ. "Άρης" Θήβας ταξίδεψε μέχρι τη Αταλάντη για να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα με οικοδεσπότη τον “Λοκρό” Αταλάντης.
Οι παίκτες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:
Καραδόπουλος Ι., Λυμπερίου Α., Μπόλμπασης Ι., Αστέρης Α., Μούκας Δ. (γεν.’00), Λογοθέτης Π., Γιαννάκης Π., Βρακάς Δ., Τζαβίδας Μ., Τζαβίδας Ζ., Μαρίνος Ν., Χάλιος Ν., Τσαραμπάρης Α.,  (γεν.’01), Παπαιωάννου Χ., Μπεκρής Α., Δαλαμάγκας Χ., Πανουσάκης Ε. (γεν.’02).
Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον “Λοκρό” Αταλάντης και τους προπονητές για τη φιλοξενία.

Διαβάστε περισσότερα...