Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

“Νίκες για Ανδρικό & Παιδικό”


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Π.Α.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 69-75
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ 67-31

                Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος  ανδρών Ά ΕΣΚΑΣΕ, η ομάδα του “Άρη” Θήβας αντιμετώπισε στο γήπεδο της Κανήθου στη Χαλκίδα την ομάδα του Π.Α.Σ.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015 - ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

Α.Σ. “ΑΡΗ” ΘΗΒΑΣ 
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



         Με έκπληξη και απορία παρακολουθήσαμε όλοι εδώ, στον “Άρη” Θήβας, τις δηλώσεις του προπονητού του “Λοκρού” Αταλάντης Καρατράντου Λεωνίδα, μετά τη λήξη του μεταξύ μας αγώνα, για το ανδρικό πρωτάθλημα της Ά ΕΣΚΑΣΕ στην αθλητική εκπομπή του “STAR  Λαμίας, την Κυριακή το βράδυ 18-1-2015.
            Ακούσαμε να λέει για απαράδεκτο κλίμα και συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, που δεν έχει συναντήσει ποτέ και πουθενά μέχρι σήμερα και ότι το μπάσκετ γύρισε 100 χρόνια πίσω.
            Ακούσαμε να λέει για ένσταση κακής συμμετοχής του χρονομέτρου του αγώνα, ο οποίος δεν ήταν επίσημος κριτής και εν κατακλείδι με τη σωρεία λαθών του, εις βάρος της ομάδας του “Λοκρού”, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα-ήττα της ομάδας του.
            Σε ανάλογη λογική ήταν οι τοποθετήσεις του ιδίου και του Προέδρου του “Λοκρού” Λαμπρινίδη Δημήτρη, στην ζωντανή παρουσία τους, στη συνέχεια της ίδιας εκπομπής.
            Μετά από αυτές τις δηλώσεις τους, αναρωτηθήκαμε όλοι όσοι είμαστε παρόντες στον εν λόγω αγώνα, να αναφέρονται πράγματι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε κάποιο άλλο…
            Ενδεχομένως έχουν μπερδευτεί, παραμένοντας στις πράγματι πολύ άσχημες εμπειρίες που είχαν πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, με άλλον όμως γηπεδούχο-οικοδεσπότη.
            Ο “Άρης” Θήβας στην 35χρονη ιστορία του, έχει σταθερή και απόλυτη παράδοση φιλοξενίας σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει και σε όλες τις κατηγορίες, ανδρικές και γυναικείες. Προκαλούμε τον όποιο Σύλλογο έχει φιλοξενηθεί στην έδρα μας, για διάψευσή μας.
            Η αποστολή του “Λοκρού” Αταλάντης καλωσορίσθηκε εγκάρδια από την ομάδα μας κατά την άφιξή της στο γήπεδο μας (παράγοντες, προπονητής, παίκτες, φίλαθλοι).
            Ο αγώνας εξελίχθηκε κανονικά, σαν φιλική αναμέτρηση, χωρίς αντεγκλήσεις και βιαιοπραγίες και από τις δύο πλευρές, μέχρι τη χρονική στιγμή 2’19” πριν τη λήξη του αγώνα με σκορ 77-75.
            Από το σημείο αυτό που διαφάνηκε ότι ο “Άρης” έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα, ο προπονητής, ο έφορος, ο πρόεδρος και οι παίκτες του “Λοκρού”, άλλαξαν 180 μοίρες την συμπεριφορά τους, διαμαρτυρόμενοι συνεχώς κατά των διαιτητών και της γραμματείας, ασκώντας τεράστια ψυχολογική βία σε αυτούς, χτυπώντας τα χέρια τους στο τραπέζι της γραμματείας, ανεβοκατεβάζοντας το κόκκινο σημαιάκι στο τραπέζι και κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο σε γραμματεία και διαιτητές, γεγονός που εκνεύρισε τον γραμματέα και φορέα της ΕΣΚΑΣΕ κ. Μπάκα Κων/νο, αναγκάζοντάς τον να σηκωθεί όρθιος και να ζητήσει τη συνδρομή των διαιτητών για την  αποκατάσταση της ευταξίας.
            Ο αγώνας συνεχίσθηκε με την ίδια συμπεριφορά του “Λοκρού” χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός πειθαρχικός έλεγχος στον πάγκο του, από τους διαιτητές του αγώνα.
            Αποτέλεσμα της σύγχυσης που δημιουργήθηκε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα σε διαιτητές και γραμματεία, ήταν να χρειασθούν περίπου 15 λεπτά για την ολοκλήρωση του, να γίνουν δύο λάθη από τον χρονομέτρη του αγώνα κ. Σκυριανό, που όμως εντοπίσθηκαν έγκαιρα και διορθώθηκαν από τους διαιτητές, χωρίς συνέπεια στην εξέλιξη του αγώνος και στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. (1)
            Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι διαιτητές μέσα στον πανικό που τους επέβαλε ο πάγκος των φιλοξενουμένων, αναγκάσθηκαν να παίξουν 3 φορές τα τελευταία 6 δέκατα με σκορ 82-79 υπέρ του “Άρη”, χωρίς να δυνηθούν να δώσουν ποτέ εξηγήσεις για αυτές τις αποφάσεις τους, εις βάρος της ομάδας μας.
            Κατά τη διάρκεια αυτού του δίλεπτου που κράτησε 15 λεπτά, τόσον ο προπονητής, όσο και οι παίκτες και παράγοντες στον πάγκο της Θήβας ήταν άψογοι και υπέμεναν καρτερικά τις όποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών και τις απαράδεκτες συμπεριφορές του πάγκου του “Λοκρού” μέχρι την επί τέλους λήξη του αγώνα, την οποία πανηγυρίσαμε 3 φορές, καθώς οι διαιτητές έπαιξαν όπως αναφερθήκαμε νωρίτερα 3 φορές αδικαιολόγητα τα 6 δέκατα χωρίς καμία εξήγηση, παρά τις κατ’ επανάληψη ευγενικές ερωτήσεις μας.
            Αγαπητοί κύριοι, προπονητά, πρόεδρε και έφορε των φιλοξενουμένων… είναι γνωστό ότι στη Θήβα ήρθατε για ένα “υγιεινό περίπατο” περιμένοντας σίγουρα, όπως άλλωστε και όλη η ΕΣΚΑΣΕ μία εύκολη επικράτησή σας με βάση τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του πρωταθλήματος.
            Η σημαντική απουσία βασικών παικτών σας ήταν καθοριστική και σίγουρα δεν εκτιμήθηκε δεόντως από την ομάδα σας.
            Όπως και επίσης η ανοδική πορεία της δικής μας ομάδας, που παρά την απουσία, για διάφορους λόγους 10 παικτών από τον αρχικό σχεδιασμό, παλεύει με αξιοπρέπεια όλους τους αγώνες με αξιόλογη μέχρι σήμερα πορεία.
            Αγαπητοί κύριοι, καλύτερα θα ήταν να εκτιμήσετε τα προβλήματά σας, καθώς η φιλοξενία μας απέναντί σας ήταν υποδειγματικά άψογη μέχρι τη στιγμή που επιβιβάσθηκε και ο τελευταίος άνθρωπός σας για αναχώρηση… θυμηθείτε… Είναι ντροπή να μην αναγνωρίζετε τον ιδρώτα, την προσπάθεια και το ήθος των παικτών μας, το δικαίωμά τους να κερδίσουν, διασπείροντας ψευδείς δικαιολογίες σε εκπομπές και διαδικτυακές διευθύνσεις. (2)
(1)                  Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω χρονομέτρης έχει αυτή τη θέση σε όλους τους αγώνες των τμημάτων μας στην έδρα μας, έχοντας αρκετή εμπειρία και τα όποια λάθη του (γίνονται ανάλογα ακόμη και στη Euroleague), όπως και των διαιτητών στα τελευταία 2’19”, έγιναν σαν αποτέλεσμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του πάγκου του “Λοκρού”, η οποία βεβαίως ουδέποτε ελέγχθηκε - τιμωρήθηκε πειθαρχικά από τους άρχοντες του αγώνα.
            Τώρα βέβαια όσον αφορά τη συγγενική του σχέση με παίκτη της ομάδας μας, να σας θυμίσω ότι το ίδιο περίπου γίνεται σε όλα τα γήπεδα της ΕΣΚΑΣΕ με σκοπό να ξεπερασθούν τα τεράστια προβλήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.
            Να σας θυμίσω επίσης ότι στον αγώνα του ανδρικού μας στον Ά γύρο, στην Αταλάντη, χρονομέτρης ήταν ο πρόεδρος σας και στον αγώνα του παιδικού αντίστοιχα ο προπονητής του ανδρικού σας.
(2)         Αγαπητοί κύριοι θυμηθείτε την άψογη φιλοξενία μας… σκεφθείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα ακολουθούν αγώνες “play-offs” μεταξύ μας… μη τους δυναμιτίζετε χωρίς λόγο… δεν είμαστε εμείς που φοβόσαστε στο παρασκήνιο, το οποίο δεν μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει…
            Αναμένουμε διορθωτικές δηλώσεις σας με κάθε καλή διάθεση για διατήρηση της πολύχρονης φιλικής σχέσης μας και αλληλοεκτίμησης.

ΦΙΛΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σημαντική νίκη του “Άρη”, πρώτη ήττα του “Λοκρού”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΕΣΚΑΣΕ
Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 82-79



                Ένας πολύ ενδιαφέρον και απολαυστικός αγώνας ήταν αυτός που προσέφεραν στο κοινό του “Ερίκκος Χατζόπουλος” της Θήβας, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, οι ομάδες μπάσκετ ανδρών του “Λοκρού” και του “Άρη”.
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τι κάνεις Γιάννη;;; Κουκιά σπέρνω!!!

Χρόνια πολλά στα παιδιά της ομάδας μας που γιορτάζουν σήμερα: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΘΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΠΟΛΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.


Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Εθνική Παίδων (γεν.2001): Κλήση για προπονήσεις

Ο Παναγιώτης Λογοθέτης (γεν. ’01), αφού συμμετείχε στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων, «Πέτρος Καπαγέρωφ» που διεξήχθη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, (26-30/12/2014) υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ., κλίθηκε και στη τελική 15άδα για να συμμετάσχει στη προπόνηση του κλιμακίου Νότου της Εθνικής Παίδων, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου (16.00) στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες προπονήσεις των ακαδημιών μας, για το Σάββατο 3 & τη Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της επικινδυνότητας στις μετακινήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένο το 2015!!!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Χρόνια πολλά στα παιδιά της ομάδας μας που γιορτάζουν σήμερα: ΓΚΟΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΟΥΧΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΑΪΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΣΙΩΚΟΥ ΒΑΣΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ


Διαβάστε περισσότερα...