Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Αήττητοι!!!»



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
15/4/2015 Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 63-45
19/4/2015 Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 51-77
  
            Τη Τετάρτη του Πάσχα, 15 Απριλίου 2015, οι παμπαίδες του Συλλόγου μας υποδέχτηκαν και πάλι τον Απόλλωνα Λιβαδειάς στη Θήβα και κέρδισαν με διαφορά 18 πόντων.
            Τέσσερις μέρες μετά, τη Κυριακή 19 Απριλίου 2015, οι παμπάιδες μας, αναμετρήθηκαν στη Λιβαδειά με την Αθλητική Ένωση και κέρδισαν και εκεί με διαφορά 26 πόντων.
            Πολύ ευχαριστημένοι, οι προπονητές, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του “Άρη” Θήβας, όπως και οι γονείς για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις των παιδιών τους.
            Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους γονείς που συμμετείχαν ενεργά στις μετακινήσεις των αθλητών στα εκτός έδρας παιχνίδια και κυρίως για την υποστήριξη τους από τις κερκίδες των γηπέδων με ένθερμο και πάντα θετικό τρόπο για τις προσπάθειες της ομάδα μας.

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Σύνθεση: (Προπ. Κουτσοβασίλης Ι.) Χάλιος Ν., Βρακάς Δ., Παπαϊωάννου Χ., Μπεκρής Α., Τζαβίδας Ζ., Τζαβίδας  Μ., Γιαννάκης Π., Ακριβάκης Ν., Φασουλόπουλος Α., Γδοντάκης Ν., Καβάλος Χ., Δαλαμάγκας Χ., Μανάρας Π., Χαντζής Η., Παπαχαραλάμπους, Πέττας Α., Παππάς Β.

Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ Σύνθεση: (Προπ. Κουτσοβασίλης Ι. Λογοθέτης Κ.) Χάλιος Ν., Βρακάς Δ., Λογοθέτης Π., Παπαϊωάννου Χ., Μπεκρής Α., Τζαβίδας Ζ., Τζαβίδας  Μ., Γιαννάκης Π., Ακριβάκης Ν., Φασουλόπουλος Α., Γδοντάκης Ν., Καβάλος Χ., Πέττας Α., Παππάς Β.



Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Οι Παμπαίδες Στο Δρόμο που Χάραξε το Παιδικό»



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 32-66



            Τη Κυριακή 5 Απριλίου 2015, οι παμπαίδες του Συλλόγου μας ταξίδεψαν στη Λιβαδειά για να αναμετρηθούν με το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος “ΜΙΝΙ”, όπου συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 14 ετών και νεώτεροι.

            Από το τελικό σκορ φαίνεται η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων και γι’ αυτό το λόγο δε χρειάζεται περεταίρω ανάλυση του αγώνα. Πρώτοι σκόρερ για τον “Άρη” Θήβας ήταν οι, Βρακάς Δημήτρης με 14 πόντους και Παπαιωάννου Χαράλαμπος με 12 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας είχαν ενεργή συμμετοχή στην εξέλιξη του αγώνα, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

                        Σύνθεση: (Προπ. Κουτσοβασίλης Ι.) Χάλιος Ν. 5π., Βρακάς Δ. 14π., Παπαϊωάννου Χ. 12π., Μπεκρής Α. 2π., Τζαβίδας Ζ., Τζαβίδας  Μ., Γιαννάκης Π. 7π., Πελώνης Α. 8π., Ακριβάκης Ν. 2π., Φασουλόπουλος Α. 8π., Γδοντάκης Ν. 5π., Καβάλος Χ., Δαλαμάγκας Χ.

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

“Σκληρή Ήττα των Παίδων στον Τελικό”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ Γ’ ΦΑΣΗ, ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 39-89

  
            Άδοξο και άκομψο τέλος είχε δυστυχώς για την οικογένεια του παιδικού (διοίκηση, προπονητές, παίκτες, γονείς), το υπέροχο φετινό ταξίδι τους για το πρωτάθλημα του παιδικού της ΕΣΚΑΣΕ.

            Η ομάδα που τόσες χαρές έδωσε σε όλους μας όλη τη φετινή αγωνιστική χρονιά, κερδίζοντας τον ένα μετά τον άλλον τους αντιπάλους της κατά σειρά Κάδμο, Ερμή Σχηματαρίου, Αυλίδα, Αναγέννηση Μαλεσίνας, Ερέτρια, Λοκρό Αταλάντης, Αναγέννηση Λαμίας, Σύλλα Αιδηψού και Ιτέα, έφθασε στον τελικό στις 29/3/2015 που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Σχηματαρίου με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Χαλκίδας.

            Η Θηβαϊκή ομάδα έχοντας μόνο 4 παίκτες γεννημένους το 1999 (Ζυγογιάννης, Σταμάτης, Τόμπρος και Μπεκρής) και τους υπόλοιπους μικρότερους ένα και δύο χρόνια (2000 και 2001 γεννημένους) και χωρίς τους τραυματίες Τσαραμπάρη και Κασάι) κατάφερε να ξεπεράσει τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της και να διαγράψει μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και υπερβάσεις, υπερβαίνοντας κάθε αισιόδοξες προσδοκίες όλων μας και να φθάσει στον τελικό της διοργάνωσης σε ένα πρωτάθλημα 46 ομάδων από 5 νομούς (Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία), δικαιώνοντας στο έπακρο τις άοκνες προσπάθειες των παικτών, των προπονητών Λογοθέτη Κώστα και Κουτσοβασίλη Γιάννη, της Διοίκησης αλλά και των γονιών των αθλητών, οι οποίοι ήταν πάντα κοντά την ομάδα, πολύτιμοι συμπαραστάτες στις χαρές και τα προβλήματά της.

Η Θηβαική ομάδα έμεινε στον αγώνα μέχρι το ημίχρονο (29-39) και έπειτα από τα 4 φάουλ του Σταμάτη και την αποχώρηση του Ζυγογιάννη, παρεδόθη χωρίς όρους στην πληρέστατη και ωριμότερη ομάδα της Χαλκίδας που κέρδισε πανάξια το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι, που τελικά τερμάτισε  4η σε πανελλήνιο επίπεδο παιδικού.

            Είναι γεγονός ότι η διαφορά ενός και δυο ετών σε αυτές τις ηλικίες μεταξύ των αντιπάλων είναι σημαντική και σίγουρα ικανή να διαμορφώσει ψυχολογίες-εμπειρίες και βεβαίως αποτελέσματα.

            Το γεγονός ότι 4 παίκτες της ομάδας αυτής (Ζυγογιάννης, Χάλιος, Λογοθέτης, Καραδόπουλος) έχουν ήδη συμμετοχές στην ανδρική ομάδα φέτος, σε συνδυασμό με την φετινή εκπληκτική πορεία της και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην ΕΣΚΑΣΕ, γεμίζει περηφάνια και αισιοδοξία όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή, που σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

            Σύνθεση: (προπ. Λογοθετης Κ. - Κουτσοβασίλης Ι.) Μπόλμπασης Ι., Βρακάς Δ. 3π., Καραδόπουλος Ι. 6π. (1τρ.), Λυμπερίου Α. 3π., Μπεκρής Γ., Σταμάτης Μ. 12π., Ζυγογιάννης Λ., Χάλιος Ν. 4π., Λογοθέτης Π. 11π., Κίσσας Γ., Μουλαράς Κ., Τόμπρος Λ.

Δεκάλεπτα: 24-11, 15-18, 24-08, 26-02.







Διαβάστε περισσότερα...

«Αξιοπρεπέστατη Ήττα-Αντίο του “Άρη”»



PLAY-OFF ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 65-62

            Με το κεφάλι ψηλά, αποχαιρέτησαν οι άνδρες του “Άρη” Θήβας, τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά τους.
            Αγωνιζόμενοι με 4 μόνον άνδρες (Κουτσοβασίλης, Κλούρας, Παπάνογλου, Φωτητζόγλου), 2 20χρονους ( Σκυριανός, Ιωάννου), 2 έφηβους (Ματσαγγούρας, Βλάχος), 2 παίδες (Ζυγογιάννης, Καραδόπουλος) και 2 παμπαίδες (Χάλιος, Λογοθέτης), κατάφεραν να προηγούνται συνεχώς μέχρι το 38’ ακόμη και με 16 πόντους διαφορά και μάλιστα μέσα στην έδρα του “Ερμή”, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο αήττητος στην έδρα του, με πληρέστατο ανδρικό ρόστερ και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
            Η Θηβαϊκή ομάδα έχοντας διαβάσει σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου της, προηγήθηκε, προς έκπληξη όλων των παρευρισκομένων (και αρκετών από τη Θήβα, που άλλα προσδοκούσαν να δουν και άλλα είδανε…) με σκορ 8-22 στο Α’ δεκάλεπτο και 28-34 στο ημίχρονο για να κλείσει με 44-53 στο Γ’ δεκάλεπτο.
Η πληρότητα όμως της γηπεδούχου ομάδας σε συνδυασμό με την αποβολή του Σκυριανού και την κούραση των παικτών του “Άρη”, που βάρυνε τα πόδια και την ανάσα τους και θόλωσε τις σωστές επιλογές τους στο τελευταίο τρίλεπτο, έδωσε το δικαίωμα στον “Ερμή” να μειώσει τη διαφορά στο σκορ, να προηγηθεί για πρώτη φορά στο 39’ και αν πάρει τελικά τη νίκη με σκορ 65-62 μαζί και την πρόκριση για τον τελικό που θα τον οδηγήσει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
            Και οι 6 παίκτες της Θηβαϊκής ομάδας που αγωνίσθηκαν ήταν συγκλονιστικοί και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη εμφάνισή τους, τόσο στον αγώνα των play-off όσο και κατά τη διάρκεια όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
            Ο προπονητής Σωτήρης Γερμανός, ο βοηθός του Κώστας Λογοθέτης, ο πρόεδρος Γιώργος Ματσαγγούρας και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας δηλώνουν δικαιωμένοι και περήφανοι για τη φετινή αξιοπρεπή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση της 4ης θέσης-εχέγγυο για υψηλότερες προσδοκίες και στόχους στη νέα χρονιά.
            Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ.-Λογοθέτης Κ.) Βλάχος Ε., Κουτσοβασίλης Ι. 8π., Ματσαγγούρας Ε., Φωτητζόγλου Δ. 11π., Σκυριανός Ν. 11π., Κλούρας Π. 11π., Ζυγογιάννης Λ. 6π., Παπάνογλου Σ. 15π. (3τρ.), Λογοθέτης Π., Χάλιος Ν., Ιωάννου Π., Καραδόπουλος Ι.
Δεκάλεπτα: 08-22, 20-12, 16-19, 21-09.

Διαβάστε περισσότερα...