Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΛΗΞΗ 2ου BASKETBALL CAMP



Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/6 με απόλυτη επιτυχία το 2ο Basketball Camp που διοργάνωσε ο “Άρης” Θήβας στο γήπεδο του κλειστού Γυμναστηρίου. Για ένα ολόκληρο διήμερο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του CAMP, να προπονηθούν, να χαρούν το ομαδικό παιχνίδι, να αποκτήσουν εμπειρίες, και να χορτάσουν μπάσκετ!
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

2o Basketball Camp 20 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015




                Το A.Σ.AΡΗΣ  ΘΗΒΑΣ  BASKEΤBALL CAMP” ξεκινά τον 2ο χρόνο λειτουργίας του για να μπει στις καρδιές όλων των μικρών και μεγάλων φίλων μας που αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ. Το CAMP απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9-15 ετών.
                Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να αφομοιώσουν τις αρχές που διέπουν το παιχνίδι με κύριους άξονες την ατομική βελτίωση και το σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, τους συναθλητές και τους προπονητές.
                Το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο του CAMP, θα διδάξει  για ένα 2ήμερο τους μικρούς αθλητές μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος που θα συνδυάζει γνώση και ψυχαγωγία, τα μυστικά της ατομικής βελτίωσης τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και φυσικής κατάστασης (ντρίπλα, πάσα, σουτ, συνεργασίες).
                Οι δραστηριότητες του CAMP θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Θήβας. Πρόκειται για  εγκαταστάσεις που προσφέρουν ασφάλεια και μεγάλο πεδίο δράσης για κάθε παιδί.
Πρόγραμμα Πρωινής Προπόνησης 9-12 π.μ
Εκμάθηση και εδραίωση των βασικών (ντρίπλα, σουτ, πάσα). Διδασκαλία και επίδειξη από προπονητές..
Συνεργασίες 2x2, 3x3, διαγωνιστικά παιχνίδια, ομιλίες.
Ακολουθεί   χαλάρωμα στην πισίνα με πολύ παιχνίδι και πολύ κέφι και διασκέδαση.
• ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Καλούμε όλα τα παιδιά της πόλης να έρθουν στο κλειστό γήπεδο της Θήβας και να πάρουν μέρος στη διοργάνωση του ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ!!!
Να έρθουν  και να γνωρίσουν από κοντά τον όμορφο και γεμάτο συγκινήσεις κόσμο του μπάσκετ!!!
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς καμιά υποχρέωση!!!!!!
Σας περιμένουμε όλους !!!!!!!

Προπονητής CAMP
Λογοθέτης Κων/νος Βοηθός Προπονητή “Άρη” Θήβας και Προπονητής Ακαδημιών
Υπεύθυνος Συντονιστής  CAMP Γερμανός Σωτήρης
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

"Νίκη επί της Αυλίδας για τις Παγκορασίδες"



Τη Κυριακή 24/5/2015 στις 14.00, οι Παγκορασίδες του “Άρη” υποδέχτηκαν στο κλειστό της Θήβας, την αντίστοιχη ομάδα της Αυλίδας και κέρδισαν με μεγάλη διαφορά, ισοφαρίζοντας έτσι, στις μεταξύ τους νίκες.
Σύνθεση: (προπ. Κουτσοβασίλης Γ.) Γερμανού Μ., Τσεμπελίκου Σ., Μαργέτη Μ. Μαργέτη Α., Χάλιου Ε., Νίκα Ε., Ηλιοπουλου Φ., Ματσαγγούρα Ν., Ντόκο Ε., Τσαρούχα Κ., Καρρά Ζ., Τσότρα Α., Παπαδημητρίου Α., Μασάλα Π.

Διαβάστε περισσότερα...

Λήξη 3ου Τουρνουά Μπάσκετ Γονέων "3on3" - Μπαμπάδες "εν δράσει"!!!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο τουρνουά μπάσκετ 3με3 για τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας.
Διαβάστε περισσότερα...