Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ & ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ»



Αυτός ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών του “Άρη” Θήβας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.




Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, το εφηβικό τμήμα υποδέχτηκε στις 16.00, τον “Ερμή” Σχηματαρίου. Οι παίκτες του “Άρη” δεν έπιασαν την απόδοση που ζητούσαν οι προπονητές και με πολλά λάθη στην άμυνα έχασαν με σκορ 49-63. Οι Ματσαγγούρας Λευτέρης με 16 πόντους και Παπαμιχαήλ Γιώργος με 15 πόντους, ηγήθηκαν στο σκοράρισμα για λογαριασμό του “Άρη”.
Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ. - Λογοθέτης Κ.) Χασάπης Γ. 2π., Κασάι Ε., Νικολώφ Ν. 2π., Παπαμιχαήλ Γ. 15π., Κωστόπουλος Κ. 3π., Βλάχος Ε. 7π. (1τρ.), Νορκελιούνας Ι., Σινογιώργος Ν., Παπαμιχαήλ Μ., Ζυγογιάννης Λ. 4π., Ματσαγγούρας Ε. 16π., Σταμάτης Μ.
Δύο ώρες μετά το ανδρικό τμήμα της ομάδας υποδέχτηκε τον Π.Α.Σ. Χαλκίδας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, της ‘Α ΕΣΚΑΣΕ. Οι παίκτες του “Άρη” Θήβας στηριζόμενοι κυρίως στη πολύ καλή πιεστική άμυνα και στα 40 λεπτά του αγώνα, έδειξαν από νωρίς ποιοι θα έπαιρναν το ροζ φύλλο του αγώνα, με συμμετοχή και των 12 παικτών της ομάδας.
Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ. - Λογοθέτης Κ.) Βλάχος Ε., Ματσαγγούρας Ε., Κουτσοβασίλης Ι. 10π., Δρίζος Θ. 7π. (1τρ.), Φωτητζόγλου Δ. 15π., Σκυριανός Ν. 18π., Κλούρας Π. 5π., Ένεζλης Α. 1π.,  Ζυγογιάννης Λ., Παγώνης Ι., Παπάνογλου Σ. 9π., Μπρατσιώτης Θ.
Τη Κυριακή 2 Νοεμβρίου, οι νεανίδες του “Άρη” ταξίδεψαν μέχρι τη Χαλκίδα για να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Α.Γ.Ε.Χ. Με διαφορά ενός καλαθιού μόνο και με διαιτησία που ευνόησε την γηπεδούχο ομάδα, δε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο τελικό 37-35.
Αντίθετα το απόγευμα της Κυριακής, οι παίδες του “Άρη” αντιμετώπισαν τον συμπολίτη “Κάδμο”, όπου και κέρδισαν με διαφορά 46 πόντων. Οι παίκτες της ομάδας, παρακολουθώντας τον αγώνα των ανδρών το Σάββατο, θέλησαν να αντιγράψουν τη πολύ καλή πιεστική άμυνα και τα κατάφεραν, διαμορφώνοντας τελικό σκορ 30-76.
Σύνθεση: (προπ. Κουτσοβασίλης Ι. - Λογοθέτης Κ.) Καβούρης Α., Σιαμπάνης Ε., Κασάι Ε. 15π., Παπαμιχαήλ Γ. 5π., Μπεκρής Γ., Τσαραμπάρης Α. 4 π., Παπαιωάννου Ι., Τόμπρος Λ. 2π., Λογοθέτης Π. 10π., Ζυγογιάννης Λ. 20π., Χάλιος Ν. 2π.,  Σταμάτης Μ. 18π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου