Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πρώτη Νίκη του “Άρη” Θήβας στην Έδρα της Αταλάντης




ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ, Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ - Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 60-61, (ΗΜΙΧΡΟΝΟ 19-24)
 
            Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, οι παίδες της ομάδας μας απέδειξαν περίτρανα ότι διαθέτουν τα απαραίτητα αγωνιστικά και ψυχικά προσόντα να κερδίσουν σε μια πολύ δύσκολη έδρα με κλίμα ανεξήγητα αφιλόξενο για τέτοιες ηλικίες. Έχοντας σημαντικές απουσίες, γέμισαν  χαρά και υπερηφάνεια τους προπονητές τους, το Σύλλογό τους αλλά και τους γονείς φιλάθλους, που συνόδευσαν την ομάδα στο δύσκολο εκτός έδρας ξεκίνημα της ομάδας για τη δεύτερη του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
            Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι, προκειμένου να αποσυντονίσουν και να πανικοβάλλουν τους νεαρούς παίκτες μας, είχαν εγκαταστήσει ακριβώς πάνω από τον πάγκο μας 4 τεράστια τύμπανα και 5 ηλεκτρικές κόρνες, που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να δημιουργούν εκκωφαντικό θόρυβο και συνθήκες πανικού, που όμως ουδόλως πτόησαν το ηθικό και το σθένος των παικτών μας.
            Από την ομάδα μας καλύτεροι ήταν οι: Ζυγογιάννης με 20 πόντους και 2 τρίποντα (αγωνίσθηκε τραυματισμένος), Σταμάτης με 12 πόντους και 1 εύστοχη καθοριστική ελεύθερη βολή στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα του αγώνα, Καραδόπουλος με 11 πόντους, Λυμπερίου με 7 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι: Λογοθέτης με 4 πόντους, Χάλιος με 2π., Βρακάς με 2π. και Κασάι με 3π., καθώς και οι Αστέρης, Μουλαράς, Μπεκρής και Τόμπρος.
            Θερμά συγχαρητήρια σε όλους… Προπονητές και παίκτες!!!
Σύνθεση: (προπ. Λογοθέτης Κ. - Γερμανός Σ.) Λυμπερίου Α. 7π., Βρακάς Δ. 2π., Κασάι Ε. 3π., Καραδόπουλος Ι. 11π., Λογοθέτης Π. 4π., Ζυγογιάννης Λ. 20π. (2 τρ.), Αστέρης Απ., Χάλιος Ν. 2π., Σταμάτης Μ. 12π., Τόμπρος Λ., Μπεκρής Γ., Μουλαράς Κ.
Δεκάλεπτα: 16-9, 5-15, 22-17, 17-20. Διαιτητές: Χριστοδούλου, Γερονικολός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου