Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΛΗΞΗ 2ου BASKETBALL CAMP



Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/6 με απόλυτη επιτυχία το 2ο Basketball Camp που διοργάνωσε ο “Άρης” Θήβας στο γήπεδο του κλειστού Γυμναστηρίου. Για ένα ολόκληρο διήμερο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του CAMP, να προπονηθούν, να χαρούν το ομαδικό παιχνίδι, να αποκτήσουν εμπειρίες, και να χορτάσουν μπάσκετ!

            Όλα τα παιδιά, με μια φωνή, έδωσαν την υπόσχεση στους προπονητές μας κ. Σωτήρη Γερμανό και Κων/νο Λογοθέτη  ότι και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν θα λείψουν από κανένα αγώνα της ομάδας μας!

            Ιδρώνουμε, κουραζόμαστε, μας αρέσει !!!!!!Αυτό ήταν το σύνθημα των παιδιών μας κατά την διάρκεια του CAMP. Με αμείωτη διάθεση & περίσσια όρεξη συνεχίζουμε να προπονούμαστε, να μαθαίνουμε & να διασκεδάζουμε ταυτόχρονα.

            Μεγάλη η συμμετοχή κι ακόμη μεγαλύτερη  η διάθεση κι η χαρά των μικρών αθλητών/τριών...Πολλά τα διαγωνιστικά παιχνίδια που πήρανε μέρος η αθλητές/τριες μας. Περισσότερα από 50 παιδιά αγόρια και κορίτσια, έδωσαν το παρόν σε αυτό το διήμερο.
            Οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν τα βασικά του αθλήματος ντρίπλα, σουτ, πάσα κ.λπ., ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες και κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών μας. Το κλειστό της Θήβας πλημμύρισε από παιδιά που ήρθαν  να προπονηθούν, να παίξουν, να χαρούν & βεβαίως να διδαχθούν από τους προπονητές  του μπασκετικού συλλόγου του “Άρη” Θήβας.
Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ζήλο και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο μας κάνει υπερήφανους αλλά και ταυτόχρονα ευτυχείς ούτως ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε προγραμματίσει και η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα στεφθεί από επιτυχία!.!

            Μετά από την προπόνηση ακολούθησε το καθιερωμένο χαλάρωμα στην πισίνα οπού όλοι το διασκεδάσαμε με πολύ γέλιο και παιχνίδι,γιατί το μπάσκετ παίζετε παντού ακόμη και στη πισίνα!!!

            Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι αλλά & σίγουροι πως το Θηβαϊκό  μπάσκετ είναι σε καλό δρόμο. Βεβαίως δεν σταματάμε εδώ, ελπίζοντας πως του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερο και οι συμμετοχές ακόμη περισσότερες.

            Η Διοίκηση του “Άρη” Θήβας συγχαίρει τους μικρούς της αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας για την μεγάλη τους προσπάθεια.
            Επίσης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάσθηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, τους γονείς των παιδιών καθώς επίσης και την επιχείρηση "ΔΕΛΕΑΡ" του κ. Γ. Δημητρίου και το "PISINA CAFE" του Λ. Βασιλείου για την ευγενική του συμπαράσταση και  συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του 2ου Basketball Camp. 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου