Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Διαφορετικές Γενιές... Ίδια Ομάδα!!!



           Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στη καθιερωμένη προπόνηση των κορασίδων και νεανίδων,  πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικά σε καινούργιες παίκτριες, προκειμένου να επιλεγούν και να ενταχθούν στην ομάδα, ώστε να την βοηθήσουν την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

                Τα δοκιμαστικά αποδείχθηκαν να είναι μία έκπληξη που  περίμενε τον προπονητή της ομάδας,  Σωτήρη Γερμανό, καθώς οι παίκτριες του γυναικείου τμήματος του ιστορικού “Άρη” Θήβας, με τα τόσα πρωταθλήματα, κύπελλα και διακρίσεις, έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο της Θήβας, για την επανασύνδεσή τους μετά από καιρό με τον παλιό τους προπονητή.
                Η συνεργασία τους ξεκίνησε από την παιδική ηλικία, στα τμήματα κορασίδων, κατακτώντας  πολλά πρωταθλήματα φτάνοντας να συμμετέχουν στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.
                Μετά τη προπόνηση, ακολούθησε βόλτα στο κέντρο της Θήβας αναπολώντας μπασκετικές στιγμές , βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.
                Η διοίκηση του Συλλόγου και όλοι όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του “Άρη” Θήβας, ευχαριστούν τον προπονητή και τις παίκτριες του γυναικείου τμήματος για τις δόξες που χάρισαν στην ομάδα και για τις βάσεις που έβαλαν για τις επόμενες γενιές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου