Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Μπασκετική Εορτή του “Άρη” Θήβας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας “Ε. Χατζόπουλος”, το Σάββατο 21 και τη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά των ακαδημιών του “Άρη” Θήβας, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 180 αγόρια και κορίτσια του συλλόγου, χωρισμένα σε ομάδες σύμφωνα με ηλικιακά κριτήρια.

Πραγματοποιήθηκαν 7 αγώνες με την παρουσία πολλών γονιών και συγγενών, οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του τουρνουά. Οι χώροι του κλειστού γυμναστηρίου ήταν διακοσμημένοι με τις ζωγραφιές των παιδιών της ακαδημίας, που είχαν ως θέμα το μπάσκετ και τα Χριστούγεννα και διοργανώθηκαν μουσικά παιχνίδια για τους πιο μικρούς αθλητές μας, οι οποίοι ευχαριστήθηκαν και ανταποκρίθηκαν πλήρως.

Τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του τουρνουά, απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Τις απονομές δεν τις έκαναν οι γνωστοί «επίσημοι», αλλά οι παρευρισκόμενοι γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και όλες τις πρωτοβουλίες και δρώμενα του συλλόγου μας.

Στα πλαίσια των παραπάνω εορταστικών εκδηλώσεων, τη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπία του συλλόγου, επισκέφτηκε το ειδικό σχολείο της πόλης μας, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του, προσφέροντας παιχνίδια που χάρισαν οι αθλητές των ακαδημιών μας.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου ευχαριστούν τους συμμετέχοντες αθλητές και γονείς και εύχονται σε όλους καλές γιορτές.


























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου