Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΛΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014”



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά, το Σάββατο 20 και τη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο κλειστό γήπεδο “Ε. Χατζόπουλος”, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά των ακαδημιών του “Άρη” Θήβας, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 200 αγόρια και κορίτσια του συλλόγου, από την ηλικία των 4 μέχρι και 14.
Πραγματοποιήθηκαν 7 αγώνες με την παρουσία πολλών γονιών και συγγενών, οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του τουρνουά. Οι χώροι του κλειστού γυμναστηρίου ήταν διακοσμημένοι με τις ζωγραφιές των παιδιών της ακαδημίας, που είχαν ως θέμα το μπάσκετ και τα Χριστούγεννα, ενώ λειτούργησε και περίπτερο “face painting” για τις φατσούλες των μικρών μας αθλητών και αθλητριών. Κατά τη διάρκεια των αγώνων πολλοί παίκτες και παίκτριες αγωνίστηκαν με σκουφιά Άγιου Βασίλη δίνοντας  ένα χιουμοριστικό τόνο στην ωραία αυτή γιορτή.
Τη πρώτη ημέρα του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν 3 αγώνες και διαγωνισμός σουτ “νοκ-άουτ” που συμμετείχαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας. Οι δε νικητές του διαγωνισμού βραβεύτηκαν με μετάλλιο.

Τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του τουρνουά, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες, καθώς και μουσικά παιχνίδια για τους πιο μικρούς αθλητές. Χρέη διαιτησίας και προπονητών επωμίστηκαν παίκτες του εφηβικού και παιδικού τμήματος και παίκτριες των νεανίδων και κορασίδων. Τα χρέη γραμματείας ανατέθηκαν σε μέλη του συμβουλίου και απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Τις απονομές έκαναν οι προπονητές τα μέλη του Δ.Σ. και οι παρευρισκόμενοι γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και όλα τα δρώμενα του συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου ευχαριστούν τους συμμετέχοντες αθλητές και γονείς και εύχονται σε όλους καλές γιορτές. 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου