Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Με επιτυχία η παρουσίαση των ομάδων μας

Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία πολλών φίλων και αθλητών του Α.Σ. ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 η καθιερωμένη παρουσίαση των τμημάτων του ιστορικού Συλλόγου της Θήβας.


Αθλήτριες και αθλητές του Α.Σ. ΑΡΗ όλων των ηλικιών πλημμύρισαν με την παρουσία τους το κλειστό γήπεδο της Θήβας δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα υπό την ακουστική συνοδεία του ΥΜΝΟΥ του συλλόγου.

Χαιρετισμό προς το φίλαθλο κοινό και τους Αθλητές νέους και παλιούς απεύθυναν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτρης Παπαδάκης ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα τα οφέλη που προσφέρει ο Αθλητισμός σε μια δύσκολη εποχή όπου μικροί και μεγάλοι δοκιμάζονται από μέγιστα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.
Ο Αρχιπροπονητής κος Σωτήρης Γερμανός ο οποίος εκθείασε το έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου τονίζοντας ιδιαίτερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί αναμεσά τους, ενώ έγινε αισθητή από το φίλαθλο κοινό η απουσία των φορέων από την Εκδήλωση παρότι είχαν προσκληθεί εγκαίρως!!!

Την παρουσίαση της Εκδήλωσης συντόνισε και φέτος ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Δημοσιογράφος Αθλητικογράφος κος Δημήτρης Σοβατζής.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές προς τους παρευρισκόμενους και Δώρο αναμνηστικά μπλουζάκια του Συλλόγου.

ΘΗΒΑ 7 / 10 / 2011-10-08

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου