Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα του Προέδρου κ. Δημήτρη Παπαδάκη

Ο Σύλλογος μας, που είναι ο κύριος εκφραστής του αγωνιστικού αθλητισμού στην καλαθόσφαιρα, (Basket) της πόλης μας, διατηρεί τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών (ακαδημίες) για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, καθώς επίσης και αγωνιστικά τμήματα κορασίδων – παίδων (ηλικίας 13-15 ετών), νεανίδων – εφήβων (ηλικίας 16 – 18 ετών) και ανδρών – γυναικών, απασχολώντας περίπου 200 παιδιά από οικογένειες της Θήβας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Έτσι, ο Σύλλογος μας με τη βοήθεια του Δήμου, εφαρμόζει ένα σύγχρονο αναπτυξιακό πρόγραμμα, επιστημονικά φτιαγμένο και στηριγμένο σε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, (εκπαιδευτικούς γυμναστές και επαγγελματίες προπονητές) συνδυάζοντας το μαζικό αθλητισμό με τον αγωνιστικό πρωταθλητισμό.

Η συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου μας στα επίσημα πρωταθλήματα της Ένωσης μας (Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια), έχει ως αποτέλεσμα την κατάκτηση πολλών διακρίσεων σε όλες τις ηλικίες με αποκορύφωμα την τρίτη Πανελλήνια θέση των νεανίδων το 1996 και την τέταρτη Πανελλήνια θέση των κορασίδων το 1995 και το 1994.
Πολλαπλάσια είναι επίσης και τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ στα τμήματα υποδομής, τα οποία έχει κατακτήσει ο σύλλογος μας.
Οι άρτια καταρτισμένοι προπονητές μας κάνοντας σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις υπάρχους συνθήκες και μέσα, μοχθούν καθημερινά για την καλύτερη αθλητική ανάπτυξη των παιδιών της πόλης μας.

Μπορούμε λοιπόν να σας εγγυηθούμε πως η μικρή κόρη και ο μικρός σας γιος, τι καμάρι κάθε γονιού, έχοντας βέβαια όλα τα απαραίτητα σωματικά, πνευματικά και ψυχικά προσόντα, κοντά μας θα βρει τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτύξει το ταλέντο του και να έχει την εξέλιξη που θέλει και του αξίζει.
Για μας ο κύριος σκοπός ύπαρξης του Α.Σ Άρη Θήβας είναι η συμβολή στη σωστή εξωσχολική κοινωνική διαπαιδαγώγηση των παιδιών της πόλης μας και η θετική προβολή αυτής στο Πανελλήνιο μέσα από τις όποιες επιτυχίες τους. Για μας, η καλαθόσφαιρα είν αι το μέσον για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Κατά τη διάρκεια του φετινού προγράμματος όλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν στο ακαδημαϊκό Πρωτάθλημα αγοριών και κοριτσιών που διοργανώνεται κάθε χρόνο αλλά και στο τουρνουά Δημοτικών σχολείων, που συνεργασία με τον ΔΑΟΘ και τον σύλλογο Δασκάλων διοργανώνει ο σύλλογος μας.
Οι προπονήσεις των τμημάτων ακαδημιών γίνονται πάντα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας.
Εμείς υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εμπιστευθείτε μας…. Η ευτυχία των παιδιών μας είναι από μόνη της ικανή δικαιολογία.

Καλή αγωνιστική χρονιά.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου