Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σημαντική νίκη του “Άρη”, πρώτη ήττα του “Λοκρού”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΕΣΚΑΣΕ
Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 82-79



                Ένας πολύ ενδιαφέρον και απολαυστικός αγώνας ήταν αυτός που προσέφεραν στο κοινό του “Ερίκκος Χατζόπουλος” της Θήβας, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, οι ομάδες μπάσκετ ανδρών του “Λοκρού” και του “Άρη”.
Όπως φαίνεται και από το σκορ των δεκαλέπτων, η συνάντηση ήταν αμφίρροπη έως το τέλος και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισσόπαλο79-79, ο Σεραφείμ Παπάνογλου με καλάθι και φάουλ διαμόρφωσε το 82-79 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμειναν για το τέλος του αγώνα, καμία ομάδα δε μπόρεσε να σημειώσει πόντους και έτσι ο “Άρης” Θήβας πήρε την έβδομη νίκη του, στο φετινό πρωτάθλημα, κατοχυρώνοντας έτσι την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

                Από την ομάδα του Λοκρού απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο Άγγελος Μάτος, ενώ στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου ο Ανέστης Μάτος τραυματίστηκε στο πόδι και αποχώρησε. Από την ομάδα μας, ο Παναγιώτης Κλούρας αγωνίστηκε αν και τραυματίας στην ωμοπλάτη, ενώ ο Νίκος Σκυριανός έπαιξε για λίγα λεπτά αφού μόλις αποθεραπεύτηκε από άτυπη πνευμονία. Στη δωδεκάδα του “Άρη” για πρώτη φορά συμμετείχε και ο Παναγιώτης Ιωάννου μετά από εγχείρηση στο πόδι. Στο πάγκο της Θηβαϊκής ομάδας κάθισε για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο και ο Θάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατά τη περίοδο προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστών, εγχειρίστηκε και θα επανέλθει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύνθεση: (Προπ. Γερμανός Σ. - Λογοθέτης Κ.) Ζυγογιάννης Λ., Βλάχος Ε., Κουτσοβασίλης Ι. 9π., (1τρ.), Φωτητζόγλου Δ. 18π. (1τρ.), Σκυριανός Ν., Κλούρας Π. 21π., Λογοθέτης Κ., Ματσαγγούρας Ε., Παπάνογλου Σ. 28π. (4τρ.), Ιωάννου Π., Λιαμπότης Α., Κασάι Σ. 6π.

Δεκάλεπτα: 23-22, 20-25, 25-20, 14-12. Διαιτητές: Κάλφα Μ., Παστήρας Ν.


ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΆΡΗ" ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ "SELFIE", ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου