Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

“Νίκες για Ανδρικό & Παιδικό”


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Π.Α.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 69-75
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ 67-31

                Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος  ανδρών Ά ΕΣΚΑΣΕ, η ομάδα του “Άρη” Θήβας αντιμετώπισε στο γήπεδο της Κανήθου στη Χαλκίδα την ομάδα του Π.Α.Σ.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε την 8η νίκη της, αφού επιβλήθηκε της αντιπάλου της με σκορ 69-75. Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται ότι εδραιώνει τον “Άρη”  στη 4η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα “play-off”. Η νίκη ήταν αρκετή δύσκολη αφού η ομάδα της Χαλκίδας έκανε την καλύτερη της εμφάνιση από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες του “Άρη” ήσαν πάρα πολύ άστοχοι, ιδιαίτερα κάτω από το καλάθι.
                Η διαφορά στο σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, αν η κακή διαιτησία (3 τεχνικές ποινές σε παίκτες του “Άρη” για διαμαρτυρία σε πολλά σκληρά και επικίνδυνα φάουλ του Π.Α.Σ. τα οποία και δεν καταλογίστηκαν) δεν προκαλούσε εκνευρισμό στους παίκτες μας και δεν αποσυντόνιζε την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι στους επόμενους αγώνες οι διαιτησίες να αποδειχτούν πιο νηφάλιες και περισσότερο δίκαιες.
Σύνθεση: (Προπ. Γερμανός Σ. - Λογοθέτης Κ.) Ζυγογιάννης Λ., Βλάχος Ε., Κουτσοβασίλης Ι. 4π., Φωτητζόγλου Δ. 16π. (12ριμπ.), Σκυριανός Ν. 11π., Κλούρας Π. 13π. (16ριμπ.), Λογοθέτης Κ., Παπάνογλου Σ. 23π. (4τρ.), Ιωάννου Π., Χάλιος Ν., Κασάι Σ. 8π., Παγώνης Ι.
Δεκάλεπτα: 20-15, 13-25, 7-7, 29-28. Διαιτητές: Γερονικολός, Αρτσίτας.


                Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, μετά τις εκλογές και παρόλο που άλλαξε η  κυβέρνηση, το παιδικό τμήμα της ομάδας μας παρέμεινε σταθερό στο στόχο του και νίκησε σε εξ’ αναβολής αγώνα τον συμπολίτη “Κάδμο” με διαφορά 36 πόντων. Στη βαθμολογία η ομάδα μας παραμένει πρώτη στον Γ’ όμιλο με μόλις μία ήττα.
Σύνθεση: (προπ. Λογοθέτης Κ.) Λυμπερίου Α. 14π., Βρακάς Δ., Κασάι Ε. 2π., Σκουρτανιώτης Μ. 1π., Καραδόπουλος Ι. 6π., Λογοθέτης Π. 4π., Ζυγογιάννης Λ. 25π., Χάλιος Ν. 7π., Μπόλμπασης Ι., Μουλαράς Κ., Μπεκρής Γ., Σταμάτης Μ. 8π.
Δεκάλεπτα: 20-7, 21-2, 14-12, 12-10. Διαιτητής: Χριστοδούλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου