Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

“Θρυλική νίκη των Παίδων στη Λαμία”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΦΑΣΗ, Β’ ΟΜΙΛΟΣ:
Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 60-61
  
            Με το ίδιο σκορ που είχαν κερδίσει μέσα στην Αταλάντη τον Λοκρό, κέρδισαν και την Αναγέννηση Λαμίας στην έδρα της για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Αυτή τη φορά ήταν ακόμη μεγαλύτερη η αξία της νίκης, καθώς εκτός του τραυματισμένου Αναστάση Τσαραμπάρη, απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους και ο Μελέτης Σταμάτης.
            Όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν, έδωσαν την ψυχή τους, αναπληρώνοντας τα παραπάνω κενά και γυρίζοντας τον αγώνα από σκορ -14 πόντους στο 30’.
            “Χάρμα Ειδέσθαι” κυριολεκτικά ήταν ο Λουκάς Ζυγογιάννης σημειώνοντας 34 πόντους, ο οποίος πριν από 18 ώρες είχε αγωνισθεί για 35’ στον αγώνα του ανδρικού με τον “Κύνο” στις Λιβανάτες. Εντυπωσιακοί ήταν επίσης οι, Λογοθέτης με 13 πόντους και Λυμπερίου με 6.
            Σύνθεση: (προπ. Λογοθετης Κ. - Γερμανός Σ.) Μπόλμπασης Ι., Βρακάς Δ. 2π., Καραδόπουλος Ι.1π., Λυμπερίου Α. 6π., Μπεκρής Γ., Αστέρης Α., Τόμπρος Λ., Ζυγογιάννης Λ. 34π., Χάλιος Ν. 5π., Λογοθέτης Π. 13π.
Δεκάλεπτα: 14-14, 20-07, 11-14, 15-25. Διαιτητές: Χριστοδούλου Γ., Γερονικολός Χ.
            Οι προπονητές Γερμανός, Λογοθέτης, Κουτσοβασίλης και το Δ.Σ. της ομάδος συγχαίρουν περήφανα τους αθλητές του παιδικού τμήματος και ευχαριστούν θερμά τους γονείς (Ζυγογιάννη Βασίλη, ζεύγος Χάλιου, ζεύγος Βρακά και ζεύγος Καραδόπουλου) που συνόδευσαν και ενθάρρυναν τα “ Παιδιά μας”.
            Την ερχόμενη Κυριακή 15/3/2015 και ώρα 14:00, στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας, τα παλληκαράκια του ‘Άρη” Θήβας υποδέχονται αήττητα την ομάδα της Ιτέας  και αν νικήσουν θα παίξουν στον τελικό γι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ε.Ο.Κ.
            Τα παιδιά μας χρειάζονται την παρουσία και τη συμπαράσταση όλων των πραγματικών φίλων του μπάσκετ, ας μη λείψει κανένας από αυτόν τον αγώνα.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!







ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!


ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΣΥΝΟΔΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου