Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Αξιοπρεπέστατη Ήττα-Αντίο του “Άρη”»



PLAY-OFF ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 65-62

            Με το κεφάλι ψηλά, αποχαιρέτησαν οι άνδρες του “Άρη” Θήβας, τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά τους.
            Αγωνιζόμενοι με 4 μόνον άνδρες (Κουτσοβασίλης, Κλούρας, Παπάνογλου, Φωτητζόγλου), 2 20χρονους ( Σκυριανός, Ιωάννου), 2 έφηβους (Ματσαγγούρας, Βλάχος), 2 παίδες (Ζυγογιάννης, Καραδόπουλος) και 2 παμπαίδες (Χάλιος, Λογοθέτης), κατάφεραν να προηγούνται συνεχώς μέχρι το 38’ ακόμη και με 16 πόντους διαφορά και μάλιστα μέσα στην έδρα του “Ερμή”, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο αήττητος στην έδρα του, με πληρέστατο ανδρικό ρόστερ και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
            Η Θηβαϊκή ομάδα έχοντας διαβάσει σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου της, προηγήθηκε, προς έκπληξη όλων των παρευρισκομένων (και αρκετών από τη Θήβα, που άλλα προσδοκούσαν να δουν και άλλα είδανε…) με σκορ 8-22 στο Α’ δεκάλεπτο και 28-34 στο ημίχρονο για να κλείσει με 44-53 στο Γ’ δεκάλεπτο.
Η πληρότητα όμως της γηπεδούχου ομάδας σε συνδυασμό με την αποβολή του Σκυριανού και την κούραση των παικτών του “Άρη”, που βάρυνε τα πόδια και την ανάσα τους και θόλωσε τις σωστές επιλογές τους στο τελευταίο τρίλεπτο, έδωσε το δικαίωμα στον “Ερμή” να μειώσει τη διαφορά στο σκορ, να προηγηθεί για πρώτη φορά στο 39’ και αν πάρει τελικά τη νίκη με σκορ 65-62 μαζί και την πρόκριση για τον τελικό που θα τον οδηγήσει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
            Και οι 6 παίκτες της Θηβαϊκής ομάδας που αγωνίσθηκαν ήταν συγκλονιστικοί και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη εμφάνισή τους, τόσο στον αγώνα των play-off όσο και κατά τη διάρκεια όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
            Ο προπονητής Σωτήρης Γερμανός, ο βοηθός του Κώστας Λογοθέτης, ο πρόεδρος Γιώργος Ματσαγγούρας και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας δηλώνουν δικαιωμένοι και περήφανοι για τη φετινή αξιοπρεπή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση της 4ης θέσης-εχέγγυο για υψηλότερες προσδοκίες και στόχους στη νέα χρονιά.
            Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ.-Λογοθέτης Κ.) Βλάχος Ε., Κουτσοβασίλης Ι. 8π., Ματσαγγούρας Ε., Φωτητζόγλου Δ. 11π., Σκυριανός Ν. 11π., Κλούρας Π. 11π., Ζυγογιάννης Λ. 6π., Παπάνογλου Σ. 15π. (3τρ.), Λογοθέτης Π., Χάλιος Ν., Ιωάννου Π., Καραδόπουλος Ι.
Δεκάλεπτα: 08-22, 20-12, 16-19, 21-09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου