Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

“Σκληρή Ήττα των Παίδων στον Τελικό”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ Γ’ ΦΑΣΗ, ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 39-89

  
            Άδοξο και άκομψο τέλος είχε δυστυχώς για την οικογένεια του παιδικού (διοίκηση, προπονητές, παίκτες, γονείς), το υπέροχο φετινό ταξίδι τους για το πρωτάθλημα του παιδικού της ΕΣΚΑΣΕ.

            Η ομάδα που τόσες χαρές έδωσε σε όλους μας όλη τη φετινή αγωνιστική χρονιά, κερδίζοντας τον ένα μετά τον άλλον τους αντιπάλους της κατά σειρά Κάδμο, Ερμή Σχηματαρίου, Αυλίδα, Αναγέννηση Μαλεσίνας, Ερέτρια, Λοκρό Αταλάντης, Αναγέννηση Λαμίας, Σύλλα Αιδηψού και Ιτέα, έφθασε στον τελικό στις 29/3/2015 που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Σχηματαρίου με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Χαλκίδας.

            Η Θηβαϊκή ομάδα έχοντας μόνο 4 παίκτες γεννημένους το 1999 (Ζυγογιάννης, Σταμάτης, Τόμπρος και Μπεκρής) και τους υπόλοιπους μικρότερους ένα και δύο χρόνια (2000 και 2001 γεννημένους) και χωρίς τους τραυματίες Τσαραμπάρη και Κασάι) κατάφερε να ξεπεράσει τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της και να διαγράψει μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και υπερβάσεις, υπερβαίνοντας κάθε αισιόδοξες προσδοκίες όλων μας και να φθάσει στον τελικό της διοργάνωσης σε ένα πρωτάθλημα 46 ομάδων από 5 νομούς (Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία), δικαιώνοντας στο έπακρο τις άοκνες προσπάθειες των παικτών, των προπονητών Λογοθέτη Κώστα και Κουτσοβασίλη Γιάννη, της Διοίκησης αλλά και των γονιών των αθλητών, οι οποίοι ήταν πάντα κοντά την ομάδα, πολύτιμοι συμπαραστάτες στις χαρές και τα προβλήματά της.

Η Θηβαική ομάδα έμεινε στον αγώνα μέχρι το ημίχρονο (29-39) και έπειτα από τα 4 φάουλ του Σταμάτη και την αποχώρηση του Ζυγογιάννη, παρεδόθη χωρίς όρους στην πληρέστατη και ωριμότερη ομάδα της Χαλκίδας που κέρδισε πανάξια το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι, που τελικά τερμάτισε  4η σε πανελλήνιο επίπεδο παιδικού.

            Είναι γεγονός ότι η διαφορά ενός και δυο ετών σε αυτές τις ηλικίες μεταξύ των αντιπάλων είναι σημαντική και σίγουρα ικανή να διαμορφώσει ψυχολογίες-εμπειρίες και βεβαίως αποτελέσματα.

            Το γεγονός ότι 4 παίκτες της ομάδας αυτής (Ζυγογιάννης, Χάλιος, Λογοθέτης, Καραδόπουλος) έχουν ήδη συμμετοχές στην ανδρική ομάδα φέτος, σε συνδυασμό με την φετινή εκπληκτική πορεία της και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην ΕΣΚΑΣΕ, γεμίζει περηφάνια και αισιοδοξία όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή, που σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

            Σύνθεση: (προπ. Λογοθετης Κ. - Κουτσοβασίλης Ι.) Μπόλμπασης Ι., Βρακάς Δ. 3π., Καραδόπουλος Ι. 6π. (1τρ.), Λυμπερίου Α. 3π., Μπεκρής Γ., Σταμάτης Μ. 12π., Ζυγογιάννης Λ., Χάλιος Ν. 4π., Λογοθέτης Π. 11π., Κίσσας Γ., Μουλαράς Κ., Τόμπρος Λ.

Δεκάλεπτα: 24-11, 15-18, 24-08, 26-02.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου