Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

«Γλυκιά… Ήττα»


Α.Σ. “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ - Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ 75-60
   Η νεανική ομάδα μπάσκετ του Άρη Θήβας τελείωσε την φετινή της πορεία στο Α’ πρωτάθλημα ανδρών της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. με ήττα 75-60 από την “Αναγέννηση” Μαλεσίνας.
   Η παραμονή της Θηβαϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θεωρείται από την διοίκηση και τους προπονητές ως ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, δεδομένο ότι στηρίχτηκε σε ένα συνολικά ανανεωμένο ρόστερ με παίκτες προερχόμενους από την εφηβική και παιδική ομάδα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα με την Μαλεσίνα, η σύνθεση της ομάδας αποτελείτο από τρείς άνδρες, πέντε εφήβους και δύο παίδες. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Άρης αντιμετώπισε την έμπειρη ομάδα της “Αναγέννησης” επί “ίσοις’ όροις, αφού το σκορ διαμορφώθηκε στο 36-37 υπέρ της Θηβαϊκής ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εμπειρία της ομάδας της Μαλεσίνας και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στο πάγκο του Σωτήρη Γερμανού διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στο τελικό 75-60.
     Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ.) Χαρατζής Α. 24π. (4τρ.), Φιλίππου Δ. 1π., Κουτσοβασίλης Ι. 9π., Σκυριανός Ν., Παγώνης Ι. 2π., Καραμαγκιώλης Π. 4π., Κουμπές Ε. 10π., Λιαμπότης Α. 7π. (1τρ.), Κανινής Ι., Πανδής Ν. 3π. (1τρ.).
     Τα δεκάλεπτα: 18-19, 18-18, 19-10, 19-13.
     Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ανανέωση που επιχειρήθηκε φέτος στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας με την καθιέρωση πολλών εφήβων στη βασική πεντάδα αλλά και την είσοδο τριών παίδων, έχει ως στόχο την δημιουργία μιας αμιγούς Θηβαϊκής ομάδας με παίκτες προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ σοβαρή δουλειά που κάνει ο σύλλογος σε αυτά τα επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα εφήβων είναι ήδη στον τελικό του πρωταθλήματος της κατηγορίας της, αφού θα αντιμετωπίσει τη Κυριακή στις 25 Μαρτίου στο γήπεδο των Λιβανατών την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού Λαμίας. Επίσης η ομάδα παίδων, με νίκη στον επόμενο αγώνα της ημιτελικής φάσης, προκρίνεται στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου