Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014»



Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι μικροί αθλητές των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. “ΆΡΗ” ΘΗΒΑΣ διοργανώνουν Διήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή το Σάββατο και τη Κυριακή 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014, στο δημοτικό κλειστό γήπεδο της Θήβας.



          Στόχος αυτής της γιορτινής συνεύρεσης είναι,  η ανάπτυξη του αθλήματος στη πόλη μας και βέβαια η δυνατότητα κάποιας αγωνιστικής συμμετοχής των μικρών αθλητών, καθώς δεν προβλέπεται επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της μικρής ηλικίας τους.



          Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 2 ομάδες κοριτσιών και ακόμη  6 ομάδες αγοριών ηλικίας 8 έως 14 ετών. Οι πιο μικροί αθλητές μας θα συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά μουσικά παιχνίδια.

         

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.



          Καλούνται όλοι οι Φίλαθλοι – Γονείς να ενισχύσουν με την παρουσία τους, τις προσπάθειες των παιδιών μας και να καμαρώσουν την εξέλιξή τους.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014»




          Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όσοι αθλητές-αθλήτριες από τις ακαδημίες του Α.Σ. “ΑΡΗ” ΘΗΒΑΣ επιθυμούν, με μια έγχρωμη ζωγραφιά σε χαρτί Α4, με θέμα τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά - Γιορτής Μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014.

          Όλες οι ζωγραφιές των παιδιών, θα εκτεθούν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ η πρώτη καλύτερη ζωγραφιά θα γίνει η αφίσα του Τουρνουά - Γιορτής Μπάσκετ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014».


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ --- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου