Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

“Άρης” Θήβας… μόνο Νίκες, “Άρης” Θήβας… μόνο Χαρές!!!



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Γ’ ΌΜΙΛΟΣ:
Α.Σ. “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ - Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ 42-65

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α’ ΌΜΙΛΟΣ:
Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Α.Γ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 43-41
Το Σάββατο 13/12/2014, το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας ταξίδεψε μέχρι την Μαλεσίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια του εξ’ αναβολής αγώνα του πρώτου γύρου και κέρδισε με 23 πόντους.

Για την ομάδα μας ηγήθηκαν στο σκοράρισμα οι Ζυγογιάννης Λουκάς με 24 πόντους και Καραδόπουλος Γιάννης με 14 πόντους και 2 τρίποντα. Με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο που έληξε ισόπαλο, στα υπόλοιπα τρία, οι παίδες μας επικράτησαν της Μαλεσίνας με διψήφιο αριθμό πόντων.
Σύνθεση: (προπ. Λογοθέτης Κ. - Γερμανός Σ.) Λυμπερίου Α. 3π., Βρακάς Δ. 2π., Κασάι Ε. 2π., Σκουρτανιώτης Μ., Τσαραμπάρης Α. 3π., Καραδόπουλος Ι. 14π. (2τρ.), Λογοθέτης Π. 8π., Κουτσιαρής Δ., Ζυγογιάννης Λ. 24π., Χάλιος Ν. 9π., Μπόλμπασης Ι., Μουλαράς Κ.
Δεκάλεπτα: 07-14, 18-18, 09-17, 08-16.
Τη Κυριακή 14/12/2014 στις 13.00, οι Νεανίδες του “Άρη” υποδέχτηκαν στο κλειστό της Θήβας, την Α.Γ.Ε. Χαλκίδας και πήραν το ροζ φύλλο, σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.
Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις όπου οι φιλοξενούμενες κέρδισαν το πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο, ενώ οι οικοδέσποινες κέρδισαν το δεύτερο με 9 πόντους και το τελευταίο  και καθοριστικό με 1 πόντο.
Η αγχώδης αυτή αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα, όπου μετά από τάιμ-άουτ, η ομάδα μας έκανε την επαναφορά από τη τελική γραμμή, κάτω από το αντίπαλο καλάθι και με ένα μικρό τέχνασμα των προπονητών μπήκαν οι τελευταίοι 2 πόντοι του αγώνα, με μεγάλο νικητή τον “Άρη” Θήβας.
Σύνθεση: (προπ. Λογοθέτης Κ.) Λυμπερίου Α., Παπαγεωργίου Μ. 7π., Γερμανού Μ. 4π., Καρρά Ζ. 2π., Τσεμπελίκου Σ., Φροσυνού Ε., Λογοθέτη Ε., Ηλιοπούλου Φ., Μπόγρη Π. 4π., Αρκούδη Σ., Σούτα Β. 19π. Τσαρούχα Α. 9π.
Δεκάλεπτα: 10-13, 14-05, 07-12, 12-11.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του αγώνα των Νεανίδων και μέχρι πριν ξεκινήσει το ζέσταμα των δύο ομάδων, τα κορίτσια του “Άρη” είχαν μπει για τα καλά στο εορταστικό και χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.
 Η Ζαχαρούλα Καρρά είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στο γήπεδο, με μια τούρτα με το σήμα της ομάδας μας και η Σπυριδούλα Αρκούδη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με μια τούρτα “έλατο”.
Την σκυτάλη πήρε η αρχηγός των Νεανίδων, Βασιλική Σούτα, η οποία εμφανίστηκε στον αγώνα με στολή ξωτικού και φωτογραφήθηκε με την ομάδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου