Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012”



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/11/12

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012”




Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι μικροί αθλητές των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. “ΆΡΗ” ΘΗΒΑΣ διοργανώνουν Τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από 22 μέχρι 24/12/2012 στο δημοτικό κλειστό γήπεδο της Θήβας.

            Στόχος αυτής της τριήμερης μπασκετικής γιορτινής συνεύρεσης είναι, 1ον η ανάπτυξη του αθλήματος στη πόλη της Θήβας και 2ον να δοθεί στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου η δυνατότητα αγωνιστικής συμμετοχής, καθ’ όσον λόγω της ηλικίας τους δεν προβλέπεται επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.
            Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δύο ομάδες κοριτσιών ηλικίας 11 έως 15 ετών, δύο ομάδες αγοριών ηλικίας 12 έως 15 ετών και τέσσερις ομάδες αγοριών ηλικίας 8 έως 12 ετών. Πενήντα περίπου αγόρια και κορίτσια από 5 έως 8 ετών θα αγωνισθούν σε “3 on 3” αγώνες.
            Λεπτομέρειες για τα ονόματα των αθλητών – αθλητριών των παραπάνω ομάδων καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα καθώς και μετάλλια βράβευσης ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν οι ομάδες τους.
            Καλούνται όλοι οι Φίλαθλοι – Γονείς των παιδιών μας να συμμετέχουν στις γιορτινές αυτές εκδηλώσεις και να καμαρώσουν την εξέλιξη τους ενισχύοντας με την παρουσία τους τις προσπάθειές τους.

ΠΑΙΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΑΙΞΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΠΑΙΞΤΕ ΜΑΖΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου