Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

“Νέα Εκτός Έδρας Νίκη των Ανδρών”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 64-81

            Στη μακρινή Κύμη βρέθηκε το ανδρικό τμήμα του “Άρη” Θήβας, το Σάββατο 14/3/2015 για την 17η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο την ομάδα του “Αστέρα” Αλιβερίου.

            Παρ’ ότι η γηπεδούχος ομάδα έπαιξε το τελευταίο χαρτί της, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, για να έχει έστω και μαθηματικές ελπίδες να τη διεκδικήσει, η Θηβαϊκή ομάδα κατάφερε τελικά να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη και να γυρίσει με ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνος, κάνοντας έτσι την 10η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.
            Η ομάδα του Σωτήρη Γερμανού είχε, έπειτα από απουσία δύο αγωνιστικών, στη σύνθεσή της τον Δημήτρη Φωτητζόγλου που αποθεραπεύτηκε, ενώ απουσίαζαν για μία ακόμη φορά οι τραυματίες Ιωάννου και Σαμαρτζής, με τον Νίκο Σκυριανό να αγωνίζεται άρρωστος με ίωση.
            Ο “Άρης” ταξίδεψε μόνο με 9 παίκτες (5 άνδρες και 4 παιδο-έφηβους), καθώς θέλησε να έχει ξεκούραστους τους άλλους 3 παίδες για το σημαντικό αγώνα του παιδικού με την Ιτέα την επομένη 15/3/2015.
            Παρά τις παραπάνω ελλείψεις και ενώ το κίνητρο των γηπεδούχων ήταν καθοριστικό, οι παίκτες του “Άρη” προηγούμενοι στο ημίχρονο με σκορ 34-37, κατάφεραν διαβάζοντας σωστά τις αδυναμίες του Αλιβερίου να επικρατήσουν τελικά εύκολα με σκορ 64-81, καταδικάζοντας έτσι και μαθηματικά σε υποβιβασμό τη συμπαθέστατη ομάδα του Αλιβερίου, που είναι αξιέπαινη για την συγκλονιστική προσπάθεια των παικτών, προπονητών και παραγόντων της.
            Ο “Άρης” Θήβας θέλεις το σημείο αυτό να επισημάνει την άψογη διαιτησία των Σπυρόπουλου Αντώνη και Μαμασούκα Χριστίνα, που έβγαλαν ένα κρίσιμο αγώνα χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία και παράπονο και από τις δύο αντίπαλες ομάδες.
            Ένα μεγάλο μπράβο και στους δυο τους, γιατί δεν επιδίωξαν ούτε μια στιγμή να κλέψουν τη δόξα των παικτών και να γίνουν αυτοί πρωταγωνιστές όπως δυστυχώς συχνά γίνεται από άλλους διαιτητές-πριμαντόνες…
            Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ.-Λογοθέτης Κ.) Βλάχος Ε. 2π., Κουτσοβασίλης Ι. 13π. (1τρ.), Ματσαγγούρας Ε., Φωτητζόγλου Δ. 14π., Σκυριανός Ν. 12π. (1τρ.), Κλούρας Π. 24π.(18 ριμπ.), Ζυγογιάννης Λ. 2π., Παπάνογλου Σ. 12π. (2τρ.), Λογοθέτης Κ. 2π.
Δεκάλεπτα: 18-17, 16-20, 14-20, 16-24.
            Το ερχόμενο Σάββατο 21/3/2015, οι άνδρες του “Άρη” Θήβας, έχοντας εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στη βαθμολογία και μαζί τη συμμετοχή τους στα “πλέι-οφ”, υποδέχονται στις 18.00 μμ., την “Αναγέννηση” Μαλεσίνας για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και καλούν όλους τους φίλους τους, να τους συμπαρασταθούν και να γιορτάσουν όλοι μαζί μία ακόμη νίκη, στη φετινή, επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου