Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Πρεμιέρα με Νίκες για τον “Άρη”, στα Πρωταθλήματα “ΜΙΝΙ”»



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 52-32

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
 ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 54-53

            Το Σάββατο 21 και τη Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων “Μίνι” ΕΣΚΑΣΕ, για αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2001 και 2002. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογός μας, συμμετέχει με δύο ομάδες και στο πρωτάθλημα αγοριών και στο πρωτάθλημα κοριτσιών.

            Συγκεκριμένα το Σάββατο, οι Παγκορασίδες του “Άρη”, υποδέχτηκαν στο κλειστό γήπεδο της Θήβας, στις 12.30 μμ., την αντίστοιχη ομάδα του “Ερμή” Σχηματαρίου και κέρδισαν με διαφορά 20 πόντων.
            Η διαφορά στη δυναμική των δύο ομάδων φαίνεται καθαρά από το αποτέλεσμα, αφού αρκετές από τις παίκτριες του “Άρη” (Παπαγεωργίου Μαρκέλλα, Μαργέτη Μένη, Ηλιοπούλου Τάνια, Χάλιου Ελευθερία και Τζεμπελίκου Σοφία) είχαν βασική συμμετοχή στα φετινά πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων που διοργάνωσε η ΕΣΚΑΣΕ και έχουν αποκομίσει πολλές εμπειρίες.
            Σύνθεση: (Προπ. Λογοθέτης Κ. - Κουτσοβασίλης Ι.) Παπαγεωργίου Μ., Μαργέτη Α, Μαργέτη Μ., Τζεμπελίκου Σ., Χάλιου Ε., Γλύκα Β., Ντόκο Ε., Τσότρα Α., Μασάλα Π., Νίκα Ε., Δεληνικόλα Φ., Ηλιοπούλου Φ.
            Την επόμενη μέρα, ήταν σειρά των παμπαίδων του “Άρη” να αγωνισθούν, υποδεχόμενοι την ομάδα της Α.Ε. Λιβαδειάς, στις 12.00. Και από αυτό το τμήμα διακρίνονται παίκτες, καθώς Χάλιος Νίκος, Βρακάς Δημήτρης και Λογοθετης Παναγιώτης (γεννημένοι το 2001) είχαν φέτος συμμετοχή στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και ανδρών.
            Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με συνεχείς εναλλαγές στο σκοράρισμα, δίνοντας έτσι και οι δύο ομάδες ένα καλό θέαμα για όλους όσους παρευρίσκονταν στο κλειστό γήπεδο της Θήβας και τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι. Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με νικήτρια ομάδα τον “Άρη” Θήβας, με μόλις έναν πόντο διαφορά.
            Σύνθεση: (Προπ. Κουτσοβασίλης Ι. - Λογοθέτης Κ.) Χάλιος Ν., Βρακάς Δ., Παπαϊωάννου Χ., Μπεκρής Α., Τζαβίδας Ζ., Πέττας Α., Γιαννάκης Π., Πελώνης Α., Μαρίνος Ν., Ακριβάκης Ν., Φασουλόπουλος Α., Παππάς Β., Μελετίου Ι., Πανουσάκης Ε., Παπαχαράλαμπος Γ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου