Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

“Φανταστική Εμφάνιση και Νίκη-Πρόκριση των Παίδων στον Τελικό του Πρωταθλήματος”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΦΑΣΗ, Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ 61-50



            Κάνοντας μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση, τα λιονταράκια του παιδικού μας τμήματος, παίζοντας στα ίσα απέναντι στην αήττητη μέχρι την Κυριακή 15/3/2015 ομάδα του Γ.Σ. Ιτέας, κατάφερε με τις εναλλασσόμενες καταπληκτικές άμυνες τους να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα της αντίπαλης ομάδας και να κερδίσουν παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, που θα γίνει 28 ή 29 Μαρτίου 2015 με αντίπαλο την επίσης αήττητη ομάδα της Α.Ε.Ε. Παναγίτσας Χαλκίδας, πιθανότατα στο ουδέτερο κλειστό γυμναστήριο Σχηματαρίου.

            Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα παιδιά που αγωνίζονται στη Θηβαϊκή ομάδα, μόλις τρείς (Ζυγογιάννης, Σταμάτης & Μπεκρής) είναι γεννημένοι το 1999 και παίζουν με αντιπάλους συνομήλικους.

            Όλοι οι υπόλοιποι είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001, παίζουν δηλαδή ουσιαστικά με αντιπάλους  δύο ή τρία χρόνια μεγαλύτερους τους, γεγονός πους στις συγκεκριμένες ηλικίες είναι σημαντικό, τόσο σωματομετρικά, όσο και μπασκετικά.

            Είναι γεγονός ότι αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παλληκαράκια του “Άρη” που μας κάνουν περήφανους, καθώς επίσης και στους προπονητές Λογοθέτη Κώστα, Κουτσοβασίλη Γιάννη και Γερμανό Σωτήρη, που μαζί με τη Διοίκηση του Συλλόγου έχουν τέτοιες επιτυχίες.

            Μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ματσαγγούρας Γιώργος παρέθεσε γεύμα στους μικρούς ήρωες με ταυτόχρονη συμμετοχή σε αυτό και από τους περισσότερους γονείς των αθλητών, που είναι επίσης άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί πάντα βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στηρίζουν ηθικά και υλικά τις προσπάθειες των “Παιδιών μας”.

            Στον αγώνα που διαιτήτευσαν με απόλυτη επιτυχία οι Χριστοδούλου και Γερονικολός, η σύνθεση ήταν: (προπ. Λογοθετης Κ. - Κουτσοβασίλης Ι.) Μπόλμπασης Ι., Βρακάς Δ. 4π., Καραδόπουλος Ι. 2π., Λυμπερίου Α. 10π., Μπεκρής Γ., Αστέρης Α., Σταμάτης Μ. 5π., Ζυγογιάννης Λ. 26π., Χάλιος Ν. 2π., Λογοθέτης Π. 12π., Κίσσας Γ., Μουλαράς Κ., Παπαιωάννου Χ.

Δεκάλεπτα: 17-16, 12-14, 12-08, 20-12.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου